Siri

Advokat Siri Barfod

 Hovedarbeidsområder:

-      Barnefordeling

-          Familie, arv og skifte

-          Fast eiendom – feil og mangler, samt omsetning

-          Bistandsadvokat

-          Erstatning

 

Siri Barfod er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo i 1988 og hadde sin tid som advokatfullmektig hos advokat Steinar Winther-Christensen. Som fullmektig fikk hun mye erfaring med saker innenfor pasientskade.

Barfod startet sin karriere på Forbrukerkontoret i Oslo og Akershus og videre hos Forbrukerombudet. Sommeren 1995 tok hun steget og etablerte sitt eget advokatkontor i Asker. I 2002 utvidet hun virksomheten, og har siden den gang også drevet et avdelingskontor på Svalbard. Hovedkontoret  ble i 2009 flyttet fra Asker til Drammen.

Barfod innehar en allsidig erfaring innenfor en rekke ulike rettsområder, og kan bistå med generell rådgivning og forhandlinger, i tillegg til rettslig behandling og prosedyre.  Hun er også godkjent advokatmegler.

Videre har Barfod godkjenning til å drive eiendomsmegling og kan bistå med rådgivning og gjennomføring ved overdragelse av bolig- og næringseiendom. Barfod påtar seg oppdrag i forbindelse med alle trinn i eiendomsomsetning, også budgivningsprosessen, eller dersom selger har funnet kjøper, ved å påta seg oppgjørsoppdrag, og eventuelt kontraktsskriving.

På fritiden er Barfod engasjert i en rekke verv. Hun har og har hatt verv blant annet i barnejuridisk forum, Stangodden sameie, Brendsrudtoppen Vel, Asker Trekkhundklubb, Skaugum Rotary. Hun er også President i Norges Hundekjørerforbund og styreleder i Foreningen for etablering av Fontenehus i Asker.

Barfod er hardtarbeidende, blid, målrettet og opptatt av rettferdighet for sine klienter.